Minibasket

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft
bezar
A termék sikeresen a kosárba került!

COMITATUS Önkormányzati Szemle folyóirat előfizetése

 

COMITATUS Önkormányzati Szemle folyóirat

A COMITATUS Önkormányzati Szemle a Comitatus Társadalomkutató Egyesület tudományos folyóirata. Az 1991 óta megjelenő szakfolyóirat elkötelezett a területpolitika, területfejlesztés, önkormányzatiság témakörében íródott tudományos közlemények hiteles feldolgozása, közreadása és megismertetése iránt. A szerkesztőség elsődlegesen a területi egységeket, településeket, a társadalmat érintő témák valamelyikében íródott kéziratokat közöl. Szerzőink között nagy arányban vannak jelen a felsorolt (tudomány)területek elismert vezető oktatói és kutatói, de jelentős számban publikálnak a folyóiratban elsőszerzős PhD hallgatók is. A kiadványban a tanulmányok mellett megjelennek konferencia beszámolók, cikkek és recenziók is. A folyóirat lektorált, a kéziratok bírálata anonim referensi rendszerben működik (kettős vak bírálat).

A folyóirat évente négy alkalommal, 100 példányban jelenik meg.

Szerkesztőbizottság:

Elnök: Zongor Gábor

Tagok: Alabán Péter, Filep Bálint, Filepné Nagy Éva, Fogarasi József, Hudi József, Kaiser Tamás, Kalmár Zoltán, Lőrincz Katalin, Mandel Miklós, Molnárné Barna Katalin, Molnár Tamás, Nemes Nagy József, Novotnik Imre, Oláh Miklós, Pálné Kovács Ilona, Somlyódyné Pfeil Edit, Soós Lőrinc, Szabó Pál Péter, Szegvári Péter, Szilágyi István,

Főszerkesztő: Agg Zoltán

Főszerkesztő-helyettes: Mezei Katalin

Szerkesztők: Darida Zsuzsa, Fekete Károly, Hudi József, Lőrincz Katalin, Oláh Miklós, Szilágyi István

Szerkesztőségi titkár: Pozsgai Andrea

Olvasószerkesztő: Nemesné Matus Zsanett, Nemes Gábor

 

Alapította: Comitatus Társadalomkutató Egyesület

A folyóirat kiadását támogatják: Széchenyi István Egyetem, Comitatus Társadalomkutató Egyesület

Felelős kiadó: Universitas-Győr Nonprofit Kft. ügyvezetője

Terjesztő: Universitas-Győr Nonprofit Kft.

Levélcím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Nyomdai munkálatok: Palatia Nyomda és Kiadó Kft.

ISSN 1215-315X (Nyomtatott)

ISSN  2732-1797 (Online)

 

A COMITATUS Önkormányzati Szemle folyóirattal kapcsolatos további információk találhatók a http://comitatus.sze.hu weboldalon.

A folyóirat korábbi lapszámai elektronikus (pdf) formában a http://comitatus.sze.hu weboldalon érhetők el.

A COMITATUS Önkormányzati Szemle előfizethető az Universitas-Győr Nonprofit Kft-nél. A 2024. évi előfizetési díj, amely négy lapszámot, valamint ezek csomagolási költségét tartalmazza:

 

26.400 Ft + 5% ÁFA

 

Szállítási díjak:

A minimális szállítási díj bruttó 3.000 Ft / lapszám, azaz éves előfizetés esetén a minimális szállítási díj bruttó 12.000 Ft. A szállítási díj a rendelt mennyiségtől függően változhat. A pontos szállítási díj a megrendelés elküldése után kerül meghatározásra. 

 

Előfizetni a mellékelt adatlap visszaküldésével, vagy a www.univgyor.hu oldalon a Kiadói és Kereskedelmi üzletág menüpontban elvégzett előfizetői adatlap kitöltésével lehet.

Az előfizetési adatlap kitöltése: ITT