Köszöntő

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft weboldalán. A weboldalon megtalálja azokat a hasznos információkat, amelyek üzletágaink működésével kapcsolatosak, legyen szó kutatási, mérnöki feladatokról, pályázatokról, könyvkiadásról vagy felnőttképzésről. Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, jól képzett munkatársakkal, egyetemi háttérrel és széleskörű vállalati kapcsolatrendszerrel várjuk megkeresését.

Hírek

 

Tájékoztató jegyzetek, tankönyvek vásárlásáról és megrendeléséről

Részletek ...

 

Közúti biztonsági auditor továbbképzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkező 2+1 napos (16 óra + vizsga napja) „Közúti biztonsági auditor továbbképzés" c. képzésére jelentkezéseket befogadunk. A képzést budapesti helyszínen szervezzük.

A továbbképző tanfolyam eredményes elvégzése a hatályos jogszabályokban meghatározott auditori tevékenység végzésére irányuló engedély hatályának további öt évvel való meghosszabbítására jogosít.
A képzést megfelelő számú résztvevő jelentkezése esetén indítjuk.

Kérjük, érdeklődésüket/jelentkezésüket Dr. Miletics Dániel adjunktusnál jelezzék a mileticsd##kukac##sze.hu e-mail címen, a kitöltött jelentkezési lap, önéletrajz, auditori bizonyítványmásolat, valamint a jelentkező közreműködésével készített audit megküldésével.
(A jelentkezési lap honlapunkról letölthető)

A tanfolyam további részleteiről, a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken keresztül tájékozódhat:

Érdeklődöm ...

ESD koordinátor (E-000518/2014/B003) képzés

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. és a Rondó Electronic Kft. együttműködésének keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által engedélyezett ESD koordinátori képzés indul. A négy napos képzés célja olyan szakemberek kiképzése, akik az elektrosztatikus feltöltődés és kisülés (ESD) által okozott problémát kezelni tudják. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után rendelkezni fognak azzal a szakmai tudással, amely az ESD feladatok felelősségteljes ellátását biztosítja. Az ESD Magyarország és Európa oktatásában nem, vagy kismértékben oktatott terület. Képzésünk ezt az űrt kívánja betölteni.

Érdeklődöm ...